pátek 30. června 2017

Arašídový koláč

Suroviny:
1 vejce
150 g ovesné vločky (jemné)
50 g žitná mouka
1 lžička jedlé sody
1 lžíce holandského kakaa
1 lžička skořice
1 lžíce medu
špetka soli
30 g arašídové máslo
50 g arašídy (pražené, nesolené)
280 g bílý jogurt Řecký Milko
100 ml sojové mléko

Postup:
Sypké suroviny smícháme v misce, poté přidáme  všechny ostatní ingredience a pořádně promícháme. Těsto vylijeme do koláčové (silikonové) formy a pečeme na 200 stupňů cca 20 minut.

4 komentáře:

  1. Wau, tak ten vypadá skvěle :) já mám ted na blogu také zrovna recept na koláč (ale jablečný) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) na ten už jsem se taky dívala a též vypadá moc dobře :)

      Vymazat
  2. Nadupaný dobrotami, krásně se ti povedl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Sice není skoro vůbec sladký, ale když si na něj dáš datlový sirup, je to pecka :)

      Vymazat